Dutch: Gratis kennisochtend over de nieuwe generatie processoren

Ergens opgevangen dat grafische kaarten tegenwoordig ingezet kunnen worden voor zware berekeningen? Tijdens een koffiegesprek gehoord over vector-processors als aanvulling op scalaire processors? Dan wordt het tijd dat u de grote veranderingen op processorgebied op een rijtje krijgt om uw organisatie beter op innovatief gebied te kunnen sturen.

Zie https://streamhpc.com/education/gratis-kennislunch/ voor een uur uitleg op lokatie.

Voor wie is deze kennis-ochtend?

Bedrijven voor wie snelheid belangrijk is en grote hoeveelheden data moeten verwerken. Bijvoorbeeld rekencentra, R&D-afdelingen, financiele instituten, ontwikkelaars van medische software, algoritme-ontwikkelaars en vision-bedrijven. Ook investeerder met hitech-bedrijven in hun portfolio kunnen gratis op de hoogte gebracht worden van de huidige ontwikkelingen.

U heeft geen technische achtergrond nodig, maar u zult zich niet vervelen indien u bits&bytes spreekt. Wij vragen uw achtergrond aan te geven, zodat we de juiste details in het programma kunnen toevoegen.

Wat is het programma?

In het eerste uur hoort u hoe de huidige processor-markt veranderd zijn ten opzichte van enkele jaren geleden – en welke nieuwe software-ontwikkelmethodes zijn geintroduceerd. Daarna krijgt u een overzicht van de nieuwe oplossingen die beschikbaar zijn en hoe dit zich verhouden tot de bestaande. Dit geeft u dan voldoende inzichten om te bepalen of het toepasbaar is binnen uw bedrijf. Het uur wordt afgesloten met wat StreamHPC voor u kan betekenen, maar ook wat u zelf kunt doen.

In het tweede uur bespreken we enkele use-cases en is er tijd voor vragen. De use-cases die worden besproken zijn afhankelijk van de achtergronden van de aanwezigen; denk aan bijvoorbeeld Monte Carlo, physics, enzym-werkingen, matrix-berekeningen en neurale netwerken.

Wanneer?

Indien er minimaal 10 aanmeldingen zijn, wordt er een datum geprikt.

Indien u binnen uw bedrijf direct interesse heeft, is het mogelijk dat StreamHPC bij u langs komt om deze presentatie te geven aangepast aan uw achtergrond. Neem daarvoor contact met ons op.

Related Posts