Üdvözlünk a Stream HPC weboldalán! Egy európai vállalat vagyunk, amely elsősorban a GPU-kra és clusterekre skálázható HPC-problémák megoldásán dolgozik. Működésünk során jelentős tapasztalatot szereztünk szoftverek optimalizálásában, a teljesítmény-orientált szoftverarchitektúrák tervezésében, karbantartható alacsony szintű kódok írásában, a feladathoz leginkább megfelelő hardver kiválasztásában és benchmarkok felépítésében. Ügyfélközpontú vállalat vagyunk, projektjeink során kiemelt figyelmet fordítunk az üzleti célok egyeztetésre partnereinkkel, melyet mérnökeink magas minőségű szoftverként implementálhatnak.

Multikulturális vállalatunk befogadó környezetet biztosít mindenki számára a csapatunkban, beleértve az LMBTQ+ közösség tagjait és az Asperger szindrómás személyeket is – igyekszünk a különbözőségeinket előnnyé formálni. Ahogy az önértékelésben is olvasható, a négy fő erősségünk a következő:

  • CPU fejlesztés: algoritmusok, alacsony szintű kód, szoftverarchitektúrák CPU-n futó szoftverekhez, beleértve a klasztereket.
  • GPU fejlesztés: algoritmusok, alacsony szintű kód, szoftverarchitektúrák GPU-n futó szoftverekhez, beleértve a grafikus programozást.
  • Problémamegoldás: a teljes megértéstől a problématér feltérképezéséig.
  • Önszerveződő csapatok: menedzser-központú csapatok helyett keretrendszert biztosítunk.

Ügyfeleink a világ minden tájáról keresnek minket, elsősorban Észak-Amerika, Nyugat-Európa és Kelet-Ázsia térségeiből. Számos általunk fejlesztett high-performance alkalmazás fut mobiltelefonokon, asztali gépeken és a világ legfejlettebb szuperszámítógépein. Részletekért lásd: “What we do“.

Irodáink Európában:

  • Amszterdam
  • Budapest
  • Barcelona

Ha többet szeretnél tudni, fordulj hozzánk bizalommal.

Klikkelj az alábbi linkekre a nemzetközi/angol, hollandia/belga, vagy spanyol nyelvű weboldalunk eléréséhez!Want to know more? Get in contact!

We are the acknowledged experts in OpenCL, CUDA and performance optimization for CPUs and GPUs. We proudly boast a portfolio of satisfied customers worldwide, and can also help you build high performance software. E-mail us today