Üdvözöljük a Stream HPC weboldalon. Egy európai vállalat vagyunk, amely a legnehezebb HPC-problémák megoldásán dolgozik, különös tekintettel a GPU-kra és fürtökre való skálázásra. Gyűjtöttünk tapasztalatot a szoftverek felgyorsításában, a teljesítményarchitektúrák tervezésében, a karbantartható alacsony szintű kód írásában, a munkához legjobb hardver kiválasztásában és a benchmarkok felépítésében. Mindenekelőtt ügyfélközpontú vállalat vagyunk, mert azt akarjuk, hogy ügyfeleink érezzék az irányítást, miközben mi végezzük a nehéz emelést.

A cég multikulturális, és úgy lett kialakítva, hogy biztonságos teret nyújtson csapatunk minden tagja számára – az LBGT+-tól az Aspergerig, arra összpontosítunk, hogy különbségeinket erősségeinkké tegyük. Ahogy az  “job self-assessment” (EN) olvasható, 4 erősségünk van:

  • CPU fejlesztés: algoritmusok, alacsony szintű kód, architektúrák  CPU  alapú szoftverekhez. Ez magában foglalja a klasztereket is.
  • GPU fejlesztés: algoritmusok, alacsony szintű kód, architektúrák  GPU –  alapú szoftverekhez. Ez magában foglalja a grafikus programozást is
  • Hibaelhárítás: A teljes megértéstől gyorsan a teljes feltárásig.
  • Önmenedzselő csapatok: nem menedzsereket veszünk fel, hanem kereteket biztosítunk.

Ügyfeleink a világ minden tájáról, de főleg Észak-Amerikában, Nyugat-Európában és Kelet-Ázsiában találhatók. Rengeteg csúcskategóriás szoftvert építettünk a szélső számítógépektől a szuperszámítógépekig. Példákért lásd a “What we do” (EN) című részt.

Irodáink itt találhatók:

  • Amszterdam
  • Budapest
  • Barcelona

Ha többet szeretne tudni, forduljon hozzánk bizalommal.

Tekintse meg ezt az oldalt a nemzetközi/angol nyelvű, Hollandia/Belgium, vagy Spanyolország esetében.Want to know more? Get in contact!

We are the acknowledged experts in OpenCL, CUDA and performance optimization for CPUs and GPUs. We proudly boast a portfolio of satisfied customers worldwide, and can also help you build high performance software. E-mail us today