Welkom op de webpagina van Stream HPC. Wij zijn een bedrijf in Europa dat werkt aan het oplossen van de moeilijkste HPC-problemen met de nadruk op schaalvergroting naar GPU’s en clusters. We hebben ervaring opgebouwd in het versnellen van software, het ontwerpen van prestatiegerichte architecturen, het schrijven van onderhoudbare low-level code, het selecteren van de beste hardware voor de taak en het bouwen van benchmarks. Bovenal zijn we een klantgericht bedrijf, omdat we willen dat onze klanten het gevoel hebben dat ze de touwtjes in handen hebben, terwijl wij dat zware werk doen.

Het bedrijf is multicultureel en ontworpen om een ​​veilige ruimte te zijn voor iedereen in ons team – van LBGT+ tot Asperger’s, we richten ons erop om van onze verschillen onze sterke punten te maken. Zoals je kunt lezen in de job self-assessment (EN), hebben we 4 sterke punten:

  • CPU-ontwikkeling: algoritmen, low-level code, architecturen voor CPU – gebaseerde software. Dit omvat clusters.
  • GPU-ontwikkeling: algoritmen, low-level code, architecturen voor GPU – gebaseerde software. Dit omvat grafische programmering
  • Probleemoplossing: ga snel van volledig begrip naar volledige verkenning.
  • Zelfsturende teams: wij huren geen managers in, maar geven kaders.

Onze klanten bevinden zich over de hele wereld, maar vooral in Noord-Amerika, West-Europa en Oost-Azië. We hebben veel hoogwaardige software gebouwd die loopt van edge-computers tot supercomputers. Zie “What we do (EN)” voor voorbeelden.

Onze kantoren zijn in:

  • Amsterdam
  • Boedapest
  • Barcelona

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op.

Zie deze pagina voor internationaal, Hongarije of Spanje.



Want to know more? Get in contact!

We are the acknowledged experts in OpenCL, CUDA and performance optimization for CPUs and GPUs. We proudly boast a portfolio of satisfied customers worldwide, and can also help you build high performance software. E-mail us today